-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 9 فوریهٔ 25، 7:25
صفحه اصلی رتبه دانشگاه شهید بهشتی در رتبهبندی موضوعی تایمز ۲۰۲۵ 1922 بازدید print share در آخرین نتایج منتشرشده از رتبهبندی موضوعی تایمز ۲۰۲۵، دانشگاه شهید بهشتی موفق به کسب رتبه 501 - 600 در...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: معاونت پژوهشی و فناوری
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 18 فوریهٔ 25، 8:37
صفحه اصلی ارائه خدمات دستگاه اندازهگیری زاویه تماس و کشش سطحی در آزمایشگاه مرکزی 1726 بازدید print share دستگاه اندازهگیری زاویه تماس و کشش سطحی (DSA100, Kruss) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: معاونت پژوهشی و فناوری
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 20 آوریل 25، 8:12
صفحه اصلی ارتقای رتبه دانشگاه شهید بهشتی در نظام رتبه بندی ISC 2341 بازدید print share در جدیدترین رتبه بندی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دانشگاه شهید بهشتی با ارتقاء...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: معاونت پژوهشی و فناوری
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 16 مارس 25، 9:55
صفحه اصلی ارائه خدمات دستگاه ریل تایم پی سی آر در آزمایشگاه مرکزی 1609 بازدید print share دستگاه ریل تایم پی سی آر (Step One Plus Real-time PCR) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی آماده ارائه...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: معاونت پژوهشی و فناوری
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 26 مهٔ 25، 12:59
صفحه اصلی گام جدید در صنایع غذایی؛ تولید عصاره طبیعی پاپریکا توسط پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی 147 بازدید print share برای نخستینبار در ایران، محققان دانشگاه شهید بهشتی عصاره طبیعی پاپریکا تولید...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: معاونت پژوهشی و فناوری